Novoroční přání 2020

Novoroční přání 2020

Zdravím všechny klienty v novém roce!

 

Přeji vám hodně zdraví, pohody a sportovního nasazení nejen s příchodem měsíce ledna, ale po celý rok.

 

Udělalo mi velkou radost, že jste v hojném počtu přišli oslavit Silvestra na sklonku minulého roku 29. 12. 2019. Mohla jsem si díky vám krásně zatančit a zacvičit choreografie jako za mých mladých časů. Děkuji!



Těší mě váš zájem být zdraví a v kondici i tento rok. Je skvělé, že už opět navštěvujete svoje oblíbené lekce s vašimi oblíbenými lektory. A pokud se vám přece jen podařilo přibrat nějaké to kilíčko přes Vánoce a cvičení vám tak jde trochu hůře, doporučuji vám použít doplňky stravy. Já celou svoji sportovní kariéru střídám L-Arginin a L-Carnitin před tréninkem. Po tréninku pak nedám dopustit na BCAA (minimálně 2 tablety) pro lepší regeneraci svalů. V případě, že trpíte křečemi, ať už po pracovním dnu či po tréninku ve fitku, doporučuji vám magnézium. 

 

Co se stravy týká, určitě se přebytečných kil zbavíte, když si dopřejete více zeleniny. A pokud si nestíháte připravovat jídlo doma, tak využijte nabídku našich salátů (řepa s kozím sýrem, kus kus, bulgur, čočkový), které si stihnete zakoupit během obědové pauzy, kterou využíváte na cvičení. Využít můžete také nabídku fresh džusů, proteinových koktejů či ovesných kaší a fitness toastů.

 

Nezapomeňte, že jsme pro vás připravili spoustu nových lekcí. Sledujete náš rozvrh lekcí --> ZDE
V neděli vás čeká novinka Kickbox pro všechny, nově jsme zařadili také lekce H.E.A.T. Programu s novými lektory, Irena Kordić si pro vás připravila novou lekci Bodyformingu,.... a mnoho dalšího!

 

Těším se s vámi na setkávání v našem FITKU a to ať už v posilovně či na pravidelných skupinových lekcích!


Vaše Hanka Kynychová

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube