Podzim je tady a s ním i nové lekce v rozvrhu!

Podzim je tady a s ním i nové lekce v rozvrhu!

Vážení a milí klienti,

 

moc vás zdravím! Určitě jste si všimli, že v našem rozvrhu přibyla spousta nových lekcí. Pokud jste změny ještě nezaznamenali, tak mi dovolte připomenout nové lekce Power jógy (pondělí v 18:00 a ve středu ve 12:00) nebo moji novinku s názvem Pružné tělo (úterý ve 12:00). Pružné tělo je lekce pro všechny, kteří mají sedavé zaměstnání a cítí na svém těle zkrácené svaly, bolest zad a kyčlí. Tato hodina je zaměřena na protahování a posilování balančními technikami za pomoci bosu, posilovacích kruhů či válců. Doporučovala bych tuto lekci všem alespoň jedenkrát týdně. Jakmile otevřeme čtvrtou tělocvičnu v horním patře, bude tato lekce zařazena do rozvrhu i ve večerních hodinách.



Dalšími novinkami v rozvrhu jsou lekce s Danielem Červenkou Tabata, Tabata Fitness či Komplexní cyklický trénink (KCT). V pátek v 17:00 jsme nově zařadili lekci Pilates s Hankou Daškovou. Od listopadu se pak můžete těšit na lekci Bosu Jóga ve čtvrtek ve 12:00.

 

Vlasta Pavlasová se již chystá na mateřskou dovolenou. Její lekce jsme si rozebrali společně s Káťou Štaudovou, Hankou Daškovou a Danielem Červenkou. Všichni se těšíme, až Vlastička porodí a vrátí se do naší lektorské party. Budeme vás průběžně informovat. Vlastičce držíme palce, ať vše proběhne, jak má!

 

Aktuální rozvrh naleznete ZDE a informace o lekcích pak získáte ZDE.

 

Přeji vám krásný podzim, ať vás neskolí žádná chřipka! Doporučuji vám užívat větší dávku vitamínu C, echinaceu a zázvor (ať už jako koření do jídla nebo poctivý zázvorový čaj). Já sama v tomto období piji Samahan, který mohu vřele doporučit.

 

Těším se s vámi na setkání u nás ve FITKU.

Vaše Hanka Kynychová

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube