Vánoce skončily, leden je tady: Přijďte se hejbat!

Vánoce skončily, leden je tady: Přijďte se hejbat!

Vážení a milí klienti,

máme tady leden a s ním spojená novoroční předsevzetí a likvidaci tukových zásob po Vánocích :-) Já jsem si Vánoce a volné dny moc užila. Smaženého kapra, bramborový salát i cukroví jsem si dopřála, ale řídila jsem se heslem „všeho s mírou“, takže nenesu žádné velké následky :-) Pokud jste na tom stejně, tak vám gratuluji k vaší pevné vůli! Pokud jste si užívali pochutin a dobrého pití víc, než vaše linie unesla, tak nevěšte hlavu, u nás ve fitku vám pomůžeme s pár kily na víc razantně zatočit!


Připravili jsme pro vás několik novinek v rozvrhu lekcí a já i můj tým lektorů vám určitě moc rádi pomůžeme s tréninkovým plánem. A určitě nezapomeňte na to, že naše fitko je odběrovým místem skvělé krabičkové diety dietavkrabicce.cz.



Právě krabičková dieta, nebo chcete-li strava, je na povánoční hubnutí či opětovné nastartování pravidelného stravovacího režimu úplně ideální! Sama na ní nedám dopustit, protože jídla dietavkrabicce.cz jsou chutná, moderní a opravdu zdravá. Navíc cenově dostupná! 

 

Pravidelná a zdravá strava je určitě velmi důležitá pro snižování váhy, ale nesmíte zapomenout ani na cvičení! Jak se tedy dostat co nejrychleji do kondice?

Vy, kteří na sebe nejste tolik přísní a toužíte se zpevnit, něco málo zhubnout a získat lepší fyzickou kondici, byste měli chodit k nám do fitka alespoň 2x týdně. Osobně doporučuji 1x lekci H.E.A.T. Programu a 1x lekci Břišního pekáče.

Vy, kteří jste zdatnější cvičenci a do pohybu se nemusíte nutit, byste naše fitko měli navštívit alespoň 4x týdně. Doporučuji kombinaci H.E.A.T.u, Postavy snů, Břišního pekáče či Bodystlingu a TRX.

Vy, kteří nad sebou potřebujete mít bič, abyste do fitka vůbec přišli a cvičili, tak pro vás jsou ideální služby osobních trenérů. Posloužím vám ráda já nebo můj tým – Gita, Vlasta, Honza, Jirka nebo Adam.

 

Na služby osobního trenéra si nemusíte brát půjčku!!!
Naše služby jsou dostupné všem. Osobní tréninky se pohybují zhruba v ceně od 350 Kč podle náročnosti tréninku. A ano, tuto částku si za trénink beru i já! Proč to říkám? Jedna moje klientka mě totiž na jednu stranu pobavila a na druhou rozesmutněla. Nabízela totiž svojí kamarádce, zda by se mnou taky nechtěla cvičit a kamarádka jí řekla, že si nemůže dát několik tisíc za trénink se mnou! Takže holky a kluci (ano, trénuji i muže), nemusíte si brát půjčku, jsem normálně cenově dostupný trenér stejně tak, jako celý můj tým!


Jaké služby my osobní trenéři nabízíme? Nebojte se, že s vámi budeme cvičit pouze na strojích a budeme vás nutit zvedat těžké činky. Rozhodně ne! Trénink vám ušijeme na míru a bude pestrý. Kromě zmíněných strojů a činek využíváme také TRX, balanční pomůcky (bosu, fit ball, atd.), váhu vašeho vlastního těla a tak dále.

Jste-li manželský pár a rádi byste oba cvičili, ale máte problém s hlídáním, tak i tento problém hravě vyřešíme. Můžeme vám poskytnout individuální lekci TRX a zajistit hlídání. Stačí zavolat a třeba zrovna já se vás ráda ujmu :-)

 

A jaké novinky jsme pro vás připravili v rozvrhu skupinových lekcí?

Novinkou jsou dvě moje nové lekce:
Postava snů s balančními technikami každou středu v 17:00
Tato zbrusu nová lekce je odnoží mého fitness programu Postava snů a je určena všem začátečníkům!
Na této lekci procvičíme celé tělo pomocí balančních pomůcek (fit ball, bosu, balanční podložky, …).
Jedná se vlastně o zdravotně rehabilitační cvičení, které je ideální pro všechny ženy a dívky, které chtějí začít se cvičením. Společně budeme pracovat také na zpevnění pánevního dna. Cvičení je vhodné pro všechny, kteří mají bolavá záda (plotýnky apod.), problémy si inkontinencí apod.

Stretch Body každý čtvrtek v 17:00
Motto této lekce: Sedíš osm hodin v práci? Tak právě pro tebe je určena lekce Stretch Body!!!
Tato lekce je zaměřená na protažení zkrácených svalů a na navrácení jejich pružnosti. Ochablé partie zároveň posílíme a zpevníme. Lekce je vhodná pro všechny, kteří mají sedavý způsob život a chtějí se sebou začít něco dělat.Lekce je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé cvičence.  


Dále se můžete těšit na nové lekce TRX s oblíbeným Honzou Dragomirem – každou středu v 17:00 a každou neděli v 10:00!


Připomínám vám také skvělé lekce Tabata TRX s Adamem Šerpánem v pondělí ve 20:00 a v sobotu v 09:00!


Těšit se můžete také na novou lektorku  H.E.A.T. Programu Petru Havelkovou, která bude mít lekce každou středu v 19:00 a následně také ranní lekce  ve čtvrtek v 7:20. Veronika Wenclová bude mít svoji ranní lekci v 7:20 nově v pátek - změna platí od 14. 1. 2016!


V našem rozvrhu také naleznete novou lekci Power Jógy s Danielou Horňáčkovou – každý pátek v 18:00.


A na závěr mám pro vás malý tip, jak vaše povánoční hubnutí ještě více podpořit! Objevila jsem skvělý přípravek H2Out. Je to revoluční švýcarský produkt, který vás zbaví přebytečné vody ve vašem organismu. A jak známo, s přebytečnou vodou v našem těle je spojeno až 80% případů nadváhy. H2Out obsahuje fit kombinaci pěti přírodních rostlinných látek a je obohacen o kofein. Je to opravdu malý zázrak :-) Více informací ZDE. V průběhu ledna bude H2Out k zakoupení i na recepci našeho fitka!

 

A nyní mi nezbývá, než vám popřát úspěšné hubnutí a hejbaní! Třikrát NAZDAR!!! :-)

Těším se na viděnu v našem fitku.
Vaše Hanka Kynychová


Vánoce skončily, leden je tady: Přijďte se hejbat!
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube