On-line rezervační systém pro H.E.A.T. a TRX od 1. 2. 2014!

On-line rezervační systém pro H.E.A.T. a TRX od 1. 2. 2014!Pozor, nepřehlédněte novinku v našem fitku!!

Vážení klienti,



i v našem fitku jsme se rozhodli zkvalitnit služby, a proto jsme jako jedno z posledních fitek  Praze rozhodli zavést on- line rezervační systém.

 

Pevně věřím, že vám tato změna k lepšímu udělá radost stejně jako mně. Jsem si určitě vědoma toho, že ze začátku, než si všichni zvykneme na nový postup rezervace lekcí, budou trošku „zmatky". Ale jsem si jistá, že výsledek bude jen pozitivní.



rezervační systém by měl nejen přinést větší řád do vašich rezervací a přehled o stavu vašeho účtu permanentky či depozitu, ale také vám zaručí, že se na svojí lekci opravdu dostanete. Přestane se totiž stávat, že lekce je zprvu vyprodána, ale pak dorazí pouze polovina klientů. 

 

K tomuto inovačnímu kroku jsme přistoupili na vaše přání. Dlouhou dobu jsem váhala, protože jsem si myslela, že on-line systém bude zbytečně složitý. Není tomu tak. Ušetříte spoustu času objednáváním na recepci a můžete se objednávat z pohodlí domova. Pokud si ale chcete užít komfortu, že vás objedná obsluha recepce, můžete po předložení čipové karty, požádat o rezervaci lekce personál recepce. 

 

Vaše Hanka Kynychová

 

 

 

 

Systém on-line rezervací H.E.A.T. Programu a TRX

 

 

 

  1. Čipová karta - nyní pro každého

    Každý klient, který navštěvuje nebo se rozhodne navštěvovat H.E.A.T. Program a TRX musí mít registraci v podobě čipové karty. Čipová karta nemusí být nabita vstupy či finanční hotovostí. Čipová karta vám bude vydána po složení vratné zálohy 100 Kč na recepci fitness clubu. Stávající
    majitelé čipových karet si nechají stávající kartu.

  2. Registrace v online systému

    Po obdržení čipové karty získáte přístup do online rezervačního systému, který naleznete na webu kynychova-fitness.cz. Přihlašovací údaje a způsob přihlášení získáte na recepci fitness clubu od 1. 2. 2014, případně vám od tohoto data provede registraci personál recepce.

  3. Každý má svoje identifikační číslo

    Registrací čipové karty získáte přihlašovací jméno + heslo, které vám automaticky vygeneruje počítačový systém. Tyto údaje jsou nutné pro každé další přihlášení do rezervačního systému. Případně může být potřebné k registraci na recepci fitness clubu telefonicky či osobně (při
    zapomenutí či ztrátě čipové karty). Tyto údaje prosíme pečlivě uchovejte!

  4. Rezervace on-line nebo po předložení čipové karty
    na recepci fitness clubu


    Rezervace lekcí H.E.A.T. a TRX pak bude probíhat buď u vás na vašem PC, telefonicky na recepci fitness clubu po sdělení hesla personálu či po předložení čipové karty na recepci fitness clubu.

  5. Zrušení lekce je nutné 6 hodin dopředu

    Vaši rezervaci je nutné zrušit 6 hodin dopředu. Pokud tak neučiníte, je vám lekce účtována v plné výši. Majitelům permanentek či finančních depozitů bude částka automaticky odečtena z karty. Klientům, kteří platí jednorázové vstupy, bude částka naúčtována na jejich čipovou kartu a je nutné ji při příští návštěvě uhradit. Pokud tak klient neučiní, nebude mu umožněn vstup na další lekci.

  6. Rezervační řád

    Od 1. 2. 2014 najdete na kynychova-fitness.cz rezervační řád. Přihlášením a registrací do on-line systému souhlasíte s podmínkami rezervačního řádu. Proto si prosíme rezervační řád, který bude i k náhledu na recepci fitness clubu, pečlivě přečtěte, aby nedocházelo k nedorozuměním.

  7. MultiSport benefit

    Majitelé MultiSport benefit karet mohou dále čerpat své výhody, ale je nutné, aby rovněž měli čipovou karty, pro registraci do našeho systému. A dále prosíme, aby akceptovali podmínky rezervačního řádu - nezrušíte-li svoji lekci včas a nedostavíte se, bude vám lekce v plné výši účtována na účet vaší čipové karty.

  8. Veškeré další informace a přístup do rezervačního systému najdete na www.kynychova-fitness.cz nebo na recepci fitness clubu na tel. 723 80 70 40.

 

 


NOVÝ ON-LINE REZERVAČNÍ SYSTÉM BUDE SPUŠTĚN 1. 2. 2014!

 

Pevně věříme, že si všichni vyjdeme vzájemně vstříc, aby start nového program proběhl bez větších
komplikací!

 

Těšíme se na vaši návštěvu!

Tým fitness clubu

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube