Jsem ráda, že i v extrémním vedru chodíte k nám do fitka!

Jsem ráda, že i v extrémním vedru chodíte k nám do fitka!

 

 

Vážení klienti,

 


Chtěla bych vám všem vyseknout velkou poklonu. Venku je fakt vedro, ale vy jste stejně jako já zvyklý trénovat. Počasí nepočasí, vedro nevedro, jdete prostě trénvovat. Jdete do fika a makáte, ať je venku plus nebo mínus. S tím plusem to bylo dnes a vůbec i v celém týdnu odvážné. A já vám děkuji, že i v tomto počasí nám zachováváte přízeň.

 


 



Se spoustou z vás jsem se potkala v těchto „vedroidních" dnech na svých tréninincích a vážím si toho. Des mi jeden z klientů říkal, že máme ve fitku strašný „vedro", druhý řekl, že je to fajn, že u nás ve fitku nehučí žádná klimatizace. Tato slova jsem obzvláště ocenila. Já totiž nesnáším průvan a chlad. A do třetice další muž vysekl poklonu nám ženám, když se podivil, že je ve fitku víc ženských než chlapů. Ptal se, kde ty chlapi jsou a já odpověděla, že my ženy jsme prostě „držáci" a to v dobrém i ve zlém a nebo v zimě i v horku :-)


Moc ráda bych pozdravila příznivce TRX a lektory. Jste dobří a já jsem ráda, že se vám nový program líbí. H.E.A.T.áci, mohu vás ubezpečeit, že je sice v tělocvičně vedro, ale dá se to vydržet, stojí to za to. Na mojí hodinu ve středu dorazili na víc tři klienti bez objednání. A všichni zúčastnění včetně dvou těhotných, jedna šla statečně v sedmém měsíci, druhá na začátku pátého měsíce - dámy, klobouk dolů. Břišní pekáč ve středu od 17:00 jsem měla narvaný, tak jako už dlouho ne a všechny cvičenky chválím, trička jsme ždímaly :-)


Zkrátka jsem moc ráda, že trénujete, že na své tělo nezapomínáte i v extrémním počasí. Vždyť kvůli tomu tady jsem, kvůli tomu provozuji toto fitko. Sice pořád slibuji, že se přestěhujeme do nových prostor, ale ještě musím chvíli bojovat za finance. Jako první krok jsem pro vás připravila nové webové stránky. Věřím, že se vám budou líbit - najdete zde vše nově a přehledně.

Doufám, že mě i ostatním lektorům a hlavně atmosféře rodinného fitka zůstanete věrni. Vždyť to pro sebe děláme vzájemně. Moje práce mě baví a moc bych si přála, aby vás cvičení a stejný životní styl bavil jako mě.

Těším se s vámi na viděnou v našem fitku :-)


Vaše Hanka Kynychová

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube