Prázdniny v našem FITKU

Prázdniny v našem FITKUVážení a milí klienti,

je to tady, opět nám začínají prázdniny! A tentokrát už opravdu prázdniny regulérní a ne ty, které nás před časem zastihly v podobě karantény. Všem touto cestou přeji, aby se vám prázdniny vydařily, aby sluníčko svítilo a zároveň přináším pár informací k letnímu provozu FITKA.

Rozvrh lekcí budeme měnit jen minimálně, sledujte prosím rubriku záskoky a náš rezervační systém. Lekce nebudeme redukovat, naopak přidávám lekci Kruhový trénink každou středu ve 12:00 – dáme si společně do těla :-) Začínáme hned po červencových svátcích 8. 7. 2020. Také Jana Nohavicová se na vás bude těšit na nových hodinách H.E.A.T.u rovněž hned po červencových svátcích – v sobotu v 11:00 a v neděli v 18:00.

 

Jsem moc ráda, že jste si oblíbili posezení u nás na terase, proto pro vás připravujeme novou nabídku občerstvení v podobě domácích limonád a zdravých dobrot, abyste si po tréninku ještě chvíli mohli posedět, popovídat si a zastavit se od běžných starostí. Oblíbené saláty z restaurace La Boca jsou opět v nabídce, stejně jako porcovaný vodní meloun.

 

Také se mě ptáte, zda online cvičení bude probíhat i přes léto a já odpovídám, že ano. Pravidelné online lekce probíhají každé pondělí v 17:00 (Břišní pekáč) a středu v 18:00 (Břišní pekáč/Pevný zadek). Díky online cvičení tak spolu můžeme cvičit třeba i na vaší dovolené :-) Pro všechny klientky, které chodí na tyto lekce, které zároveň vysíláme online na FB našeho FITKA, připomínám, že cena lekce je zvýhodněná na 100 Kč.  Zároveň, pokud začnete tyto lekce během července navštěvovat přímo u nás ve FITKU, stanete se součástí testování mých doplňků výživy #doplnkystravyHK, které uvádím na trh. Jedná se o spalovač tuků Carnijet a magnezium na uvolnění těla i mysli MadMag. Budu moc ráda za vaši zpětnou vazbu. Doplňky stravy zakoupíte u nás na recepci nebo na e-shopu www.kynychova-shop.cz.

 

Děkuji vám za dodržování hygienických opatření a prosím vás, abyste v jejich dodržování vytrvali i nadále. Prosím vás, abyste po sobě otírali dezinfekcí madla strojů v posilovně, stejně tak podložky v posilovně i v sálech (zároveň prosím o jejich vrácení na místo). Dále prosím o cvičení pouze s ručníkem – na lavicích v posilovně, na podložkách v sálech. Pokud si ručník zapomenete, je možné si zapůjčit za 30 Kč na recepci nebo si můžete zakoupit fitness ručník ze #sportovnikolekceHK. Dezinfekci jak na ruce, tak na stroje a náčiní najdete ve všech prostorách našeho FITKA.

 

Těším se s vámi na viděnou během července a srpna v našem FITKU!

Vaše Hanka Kynychová

 


Prázdniny v našem FITKU
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube