Novoroční tipy na shazování povánočních kil

Novoroční tipy na shazování povánočních kil

 

Vážení a milí klienti,

 

zdravím vás v novém roce 2018 a přeji vám jen to nejlepší! Jsem moc ráda, že můj průzkum povánočních kil zjistil, že jste všichni přibrali max. 1 - 2 kg. Nebojte, bude jednoduché je schodit, takže hlavu vzhůru a během týdne či dvou budou dole. 

 

Kromě kvalitního cvičení se vám snažíme dopřát i kvalitní servis v podobě zdravé výživy a doplňků stravy. Proto jsem si dovolila sestavit vám takový univerzální tréninkový plán, kde vám doporučujím i stravu a doplňky výživy před či po cvičení. 

Stravovánía doplňky výživy při tréninku

Chodíte-li cvičit ráno, doporučuji:
Před tréninkem - spalovač v podobě carnitinu či kapslí RASP. Spalovač vám nastartuje spalování a probudí se mozková činnost.
Po tréninku - smoothie s proteinem, které vám na míru (dle vašeho výběru ovoce a proteinu) připravíme a můžete si jej odnést i s sebou. 

 

Chodíte-li cvičit dopoledne, doporučuji: 
Před tréninkem - spalovač v podobě carnitinu či kapslí RASP. Pokud doběhnete na poslední chvíli, nebojte se vzít si spalovač i tak, začne fungovat v průběhu hodiny. Případně si u nás můžete nakoupit spalovače do zásoby a užít v kanceláři než vyrazíte k nám do FITKA.
Po tréninku - jakýkoliv salát, který nabízíme za cenu 79 Kč. Je to plnohodnotné jídlo, které prospěje vašemu tělu. Aktuálně nabízíme čočkový, bulgurový a červenou řepu s kozím sýrem. Dále pak doporučuji SlimPastu, hotovou i s omáčkou vám ji ohřejeme ve fitku nebo si jí můžete odnést do kanceláře. Jedná se malý bezlepkový zázrak. 

 

Chodíte-li cvičit večer, doporučuji:
Před tréninkem - spalovač v podobě carnitinu či kapslí RASP. 
Po tréninku - magnézium, které uvolní svaly a sklidní psychiku a bude se vám pak lépe usínat. Jako večeři u nás doporučuji salát s řepou a kozím sýrem, případně proteinový koktejl v mnoha příchutích. Dále pak doporučuji SlimPastu, hotovou i s omáčkou vám ji ohřejeme ve fitku nebo si jí můžete odnést domů. Nenechte se zmást, nejedná se o pravé těstoviny, jsou to těstoviny s minimem kalorií, bez obsahu sacharidů, bez lepku, soli... Nemusíte ale bát po cvičení večeřet doma připraveným jídlem - je jen důležité, co si připravíte. Ideální je zeleninový salát s pečenou rybou, pečená zelenina s vajíčkem či tofu, 100% šunka a vajíčko. 

 

Co je to carnitin?
Carnitin je látka, která není návyková! Kdykoliv ji můžete vysadit. Tato látka vám zajistí rychlejší rozjezd metabolismu, budete mít na cvičení více energie a spálíte více kalorií při tréninku.

 

Tréninkový plán 

Řada z vás si lekce oblíbila a už chodí pravidelně. Já vám přináším pár univerzálních rad, jak tréninky u nás kombinovat. Bylo by vždy dobré spojovat aerobní trénink (H.E.A.T. Program, Postava snů...) s posilovacím tréninkem (posilovna, TRX, Břišní pekáč...). 

 

H.E.A.T. Program je spalovací aerobní trénink, který rozvíjí vaší fyzickou kondici.
Břišní pekáč, kruhový trénink, TRX a další jsou tréninky, které tvarují vaše svaly. 

 

Vy, kteří chodíte na H.E.A.T. Program byste měli svůj trénink dopolnit alespoň 1x týdně o Břišní pekáč či TRX nebo Kruhový trénink a naopak. Zkrátka kombinujte tréninky a cvičte alespoň 3x týdně. Ideální je samozřejmě cvičit denně. Ne, nezbláznila jsem se :-) Není ale nutné chodit denně k nám do fitka. pokud k nám přijdete na trénink 3x týdně, jak jsem zmínila a další dny pojedete na lyže, půjdete bruslit nebo půjdete na dlouhou procházku a navíc si budete hlídat, abyste denně ušli 10 000 kroků, bude všechno v pořádku :-)

 

Tak shazování povánočních kil třikrát nadar! 

Těším se na viděnou v našem fitku! 

Vaše Hanka Kynychová 
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube