Letní pozdrav

Letní pozdrav

 

Přeji krásné léto všem příznivcům sportovního a zdravého stylu života, kteří si našli cestu k nám do fitka a je vám tady s námi dobře, stejně jako nám lektorům s vámi!

 

Máme za sebou svátky, kdy jste si užívali zasloužené volno. Moc mě potěšilo, že hned po jejich skončení jste opět nastoupili na svoje lekce a do posilovny ke strojům. Když už zmiňuji stroje, tak ty už několik týdnů postupně dostávají nové oblečení. Připravujeme je totiž na stěhování do nových prostor. Ale nebojte se, léto ještě strávíme zde v Modřanech.



S mnohými z vás už jsem o změně působiště hovořila, někdo je nadšen, někdo zklamán. Věřte, že mi udělá radost, když i vy kterým se vzdálím, navštívíte den otevřených dveří v novém fitku. Budu se stěhovat na Pankrác a velký opening proběhne v září (o přesném datu vás budu informovat - sledujte náš web a FB). Všechny podrobnosti se postupně dozvíte. A pokud vám vzdálenost nebude vyhovovat, najdete si jiné fitko, kde budete i nadále pracovat na svém životním stylu a na svojí postavě, tak je to život, beru to tak, jak to je, ale určitě mě potěší, že až se v budoucnu potkáme, budeme mít na co společně vzpomínat.

 

Nyní ale aktuálně k létu v Modřanech. Co se týká posilovny, tak jak jsem říkala, stroje dostávají nové polstrování, které tento týden dokončíme. Takže určitě novou úpravu přijďte vyzkoušet!

 

Pokud jste příznivci cvičení v sále TRX a H.E.A.T. Programu, prosím, objednávejte se na lekce! Zjednodušíte si tak situaci a budete vědět, zda se na lekci dostanete, či ne. Není-li v rezervačním systému alespoň počet TŘI  osoby na lekci, tak se lekce nekoná a lektor není k dispozici. Rezervujte se proto přes rezervační systém. Děkuji za pochopení!

 

Ve velkém sále (sál č. 1) jdeme stále téměř non-stop a cvičíme s jakýkoliv počtem lidí. Popřípadě vám nabídneme např. individuální trénink v posilovně.

 

A jako každý rok bych vás ráda upozornila, že v termínu od 16. 7. do 3. 8. 2016 se v prostorách fitka koná soustředění charitativního tanečního projektu Hejbejte se a zpívejte, který pořádá pro děti z dětských domovů Nadační fond Hanky Kynychové. Letos tento projekt vstoupil do jubilejního desátého ročníku a já pevně věřím, že stejně jako každý rok, bude ve fitku panovat příjemná atmosféra. Předem moc děkuji za vaši toleranci!

 

V každém případě si moc přeji, abychom si společně užili krásné léto, které bude v Modřanech sice poslední, ale pevně věřím, že se naše cesty opět sejdou. Co se má stát se stane! A asi závěrem nutno říct, že se na Pankrác stěhuji ze své vlastní vůle a proto, že cítím, že potřebuji změnu…       

 


Těším se na vás – v létě v Modřanech a v září na Pankráci!

Vaše Hanka Kynychové a její team


Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube