Dcery českých legend aerobiku cvičí u mě ve fitku!

Dcery českých legend aerobiku cvičí u mě ve fitku!

 

Vážení a milí klienti,
před nedávnem jsem vás informovala o tom, že se pod křídla našeho fika stěhuje Česká škola aerobiku Heleny Jarkovské. Je to pro mě velká čest a zároveň vzpomínka na moje začátky v aerobiku, protože jsem jednou z prvním absolventek této školy. Máme za sebou první Seminář České školy aerobiku HJ, který proběhl v sobotu 15. 3. Nyní se těšíme na 5. 4. na Doškolovací kurz Bosu.
Opravdu jsem na tuto spolupráci pyšná. Pojem Helena Jarkovská je ve světě aerobiku a fitness rovný pojmu Karel Janeček ve světě matematiky a byznysu.



Kromě toho, že od ledna můžete v našich prostorách najít již zmiňovanou školu aerobiku, tak také můžete navštívit lekce dcery zakladatelky této školy Heleny Jarkovské. Její dcera Markéta Jarkovská u nás každou středu od 18:00 a od 19:00 vede výborné lekce, které se těší hojné návštěvnosti. Takže neváhejte a její Fit trénink a Bosu si určitě nenechte ujít!

 

Moje vzpomínky na začátky aerobiku nekončí. Koncem minulého týdne jsem měla krásný telefon s další legendou aerobiku, a sice s paní Zdenou Vitákovou. Zde je pojem zejména na severu a východě Čech. Její dcera Jana Vitáková se stěhuje do Prahy a ráda by vedla lekce u mě ve fitku. Jsem nadšená. Konečně se můžete těšit na večerní lekce PILATES! Mám úžasný pocit, že ženy, která mě v životě hodně naučily, se kterými jsem absolvovala několik zahraničních kongresů, jsou teď blízko mě a jejich dcery u mě ve fitku předcvičují. Díky nim se moje fitko stává fitkem s nejlépe obsazeným lektorským týmem. Všichni moji lektoři jsou skvělí a když k nim přidáme Janu Vitákovou a Markétu Jarkovskou, nemá to chybu!

 

Na Markétu Jarkovskou tedy můžete již nyní chodit každou středu od 18:00 (Fit Trénink) a od 19:00 (Bosu).

Na Janu Vitákovou se můžete těšit od DUBNA (10. 4.!!) každý čtvrtek v 19:00 (Pilates). Pokud byste měli  zájem, můžeme Pilates s Janou zařadit i v pondělí od 20:00. Pokud se vám tento čas líbí, pište na 
katerina.fingralova@gmail.com.

 

Přeji vám krásné jarní dny!
Vaše Hanka Kynychová




Dcery českých legend aerobiku cvičí u mě ve fitku!
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube