Hanka Kynychová pořádá už po sedmé taneční show dětí z dětských domovů

Hanka Kynychová pořádá už po sedmé taneční show dětí z dětských domovůRok co rok se známá cvičitelka Hanka Kynychová snaží dělat něco prospěšného. V rámci svého nadačního fondu pořádá charitativní projekt Hejbejte se a zpívejte, který se věnuje volnočasovým aktivitám dětí z dětských domovů.

V praxi to znamená, že Hanka před sedmi lety sestavila tým tanečních odborníků přes street dance, latino, MTV, až po muzikál, který se pod jejím vedením celý rok dětem věnuje. Děti tak získávají kvalitní vzdělávání v oblasti, která je baví  - v tanci.

 

Tento projekt již tradičně vrcholí na konci listopadu velkou exkluzivní charitativní taneční show, kde se děti utkají o medaile. „Snažíme se dětem předat hlavně zážitky a emoce z pocitu, když jim někdo zatleská a pochválí je," vysvětluje Kynychová smysl finálových závodů a dodává: „Proto od nás děti nedostávají žádné velkolepé dary nebo šeky s tučnými částkami. Tak to v životě přece nechodí."

O tom, že to cvičitelka myslí opravdu vážně, se můžete přijít přesvědčit v pondělí 25. 11. mezi 09:30 - 18:30 do klubu Futurum na Smíchově. A proč? Protože jak říká Hanka Kynychová: „Pomáhat je normální. Já pomáhám dětem v dětských domovech. Za ten pocit to stojí. Připojte se ke mně!"


K finálové taneční show už tradičně patří známé osobnosti, které na pozvání autorky projektu Hanky Kynychové přijdou děti podpořit. Letos přislíbila účast padesátka osobností. Děti se tak setkají třeba s Darou Rolins, Ewou Farnou, Sabinou Křovákovou, Gabrielou Gunčíkovou, Veronou, Heidi Janků, Ivou Kubelkovou, Petrem Vágnerem, Karlem Voříškem a řadou dalších tváří, které je přijdou motivovat. Myšlenkou celého projektu totiž jednoduché pořekadlo: Bez práce nejsou koláče. 

 

 

Finálovou show provede závodníky a návštěvníky v dopolední části Markéta Mayerová. A v části odpolední se můžeme těšit na Miluši Bittnerovou, která mimo jiné přivítá hlavního sponzora letošního ročníku pana Karla Janečka, díky kterému se letošní akce vlastně vůbec koná. Dík patří ale i dalším partnerům, bez kterých by akce nemohla být - klub Futurum, ZIPFY - carvingové boby, Toypex, Linteo, Dermacol, Hervis, Wella, Weleda, DinoPark  a mnoho dalších partnerů, kteří mají zájem na tom, aby si děti svůj den užily. 

 

Pozvánka Hanky Kynychové ZDE.

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube