Děti z dětských domovů jsou na návštěvě u nás ve fitku aneb 4+2 je tady!

Děti z dětských domovů jsou na návštěvě u nás ve fitku aneb 4+2 je tady!

Vážení klienti, 

 

v našem fitku bude tento měsíc probíhat soustředění dětí z dětských domovů v rámci charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, který pořádá můj nadační fond. Řada z vás již zaznamenala větší či menší „šrumec" ve dnech pondělí až středa, kdy děti docházejí z hotelu Evropa do našeho fitka, aby mohly absolvovat tréninky, které jsou poslední před finálovými závody, které proběhnou 26. listopadu v SaSaZu. Samozřejmě jste na tuhle velkolepou taneční show srdečně zváni!

 



Děti, které můžete u nás ve fitku potkat jsou nejen bílé pleti, ale jsou hodné, a i když je jejich hodně, tak makají a trénují stejně jako vy. Když vás budou při vašem tréninku pozorovat nebo sedět na stroji, který vy potřebujete k tréninku, tak je prosím v klidu upozorněte, aby šly za svojí tetou a nebo za mnou. Jsou to jen děti.... Děkuji vám za pochopení a vstřícnost. Dva turnusy (tedy 14 dní) už máme za sebou a další dva nás čekají. Příští týden bude pohodička, protože přijede jen 38 děti. Tento týden naše fitko pojalo téměř 100 dětí.

 

Akce permanentky 4+2: pondělí 29. 10. - středa 31. 10.

Na příští týden jsme pro vás připravili oblíbenou akci na zvýhodněné permanentky 4+2! Od pondělí 29. 10. Do středy 31. 10. Si budete moci tyto permanentky zakoupit. Jejich platnost je opět na tři měsíce. Tentokrát vás čeká bonus. Vy, kteří si koupíte 3 a více permanentek 4+2, získáte zdarma poukaz na kosmetické poradenství v hodnotě 500 Kč. Sledujte naše stránky, kde v příštích dnech najdete bližší informace.

 

Nová taneční hodina

V průběhu listopadu bude do našeho rozvrhu přidána zbrusu nová taneční lekce s choreografkou Danou Pala. Street dance - 40 minut tance a 20 minut posilování - to je hodina, které zaujme všechny z vás, kteří si chtějí zatančit a nechat se vtáhnout do světa a života lektorky tance s mnohaletou zkušeností a stážemi různě po světě. Dana povede lekce pro začátečníky a středně pokročilé cvičence. Každou neděli od 18:00. Přesný termín, kdy začneme, sledujte na našich stránkách. 

 

Přeji vám pohodový přechod na zimní čas a těším se s vámi na viděnou ve fitku!

Vaše Hanka Kynychová


Děti z dětských domovů jsou na návštěvě u nás ve fitku aneb 4+2 je tady!
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube